Please use this identifier to cite or link to this item: http://dx.doi.org/10.14279/depositonce-9999
For citation please use:
Main Title: Zum Einfluss der Akustik auf die Qualität von Restaurants. Eine Feldstudie
Author(s): Wilczek, Tobias
Steffens, Jochen
Weinzierl, Stefan
Type: Conference Object
URI: https://depositonce.tu-berlin.de/handle/11303/11109
http://dx.doi.org/10.14279/depositonce-9999
License: http://rightsstatements.org/vocab/InC/1.0/
Subject(s): Raumakustik
Gastronomie
Restaurant
Lautstärke
Nachhall
room acoustics
gastronomy
restaurant
volume level
reverberation
soundscape
Issue Date: 2020
Date Available: 13-May-2020
Language Code: de
DDC Class: 620 Ingenieurwissenschaften und zugeordnete Tätigkeiten
Proceedings Title: Fortschritte der Akustik - DAGA 2020: 46. Deutsche Jahrestagung für Akustik
Publisher: Deutsche Gesellschaft für Akustik e.V.
Page Start: 854
Page End: 857
TU Affiliation(s): Fak. 1 Geistes- und Bildungswissenschaften » Inst. Sprache und Kommunikation » FG Audiokommunikation
Appears in Collections:Technische Universität Berlin » Publications

Files in This Item:
wilczek_etal_2020.pdf
Format: Adobe PDF | Size: 795.73 kB
DownloadShow Preview
Thumbnail

Item Export Bar

Items in DepositOnce are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.