Please use this identifier to cite or link to this item: http://dx.doi.org/10.14279/depositonce-9999
For citation please use:
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorWilczek, Tobias-
dc.contributor.authorSteffens, Jochen-
dc.contributor.authorWeinzierl, Stefan-
dc.date.accessioned2020-05-13T12:53:01Z-
dc.date.available2020-05-13T12:53:01Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttps://depositonce.tu-berlin.de/handle/11303/11109-
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.14279/depositonce-9999-
dc.language.isodeen
dc.rights.urihttp://rightsstatements.org/vocab/InC/1.0/en
dc.subject.ddc620en
dc.subject.otherRaumakustikde
dc.subject.otherGastronomiede
dc.subject.otherRestaurantde
dc.subject.otherLautstärkede
dc.subject.otherNachhallde
dc.subject.otherroom acousticsen
dc.subject.othergastronomyen
dc.subject.otherrestauranten
dc.subject.othervolume levelen
dc.subject.otherreverberationen
dc.subject.othersoundscapeen
dc.titleZum Einfluss der Akustik auf die Qualität von Restaurants. Eine Feldstudiede
dc.typeConference Objecten
tub.accessrights.dnbfreeen
tub.publisher.universityorinstitutionTechnische Universität Berlinen
dc.type.versionpublishedVersionen
dcterms.bibliographicCitation.proceedingstitleFortschritte der Akustik - DAGA 2020: 46. Deutsche Jahrestagung für Akustiken
dcterms.bibliographicCitation.originalpublisherplaceBerlinen
dcterms.bibliographicCitation.pageend857en
dcterms.bibliographicCitation.pagestart854en
dcterms.bibliographicCitation.originalpublishernameDeutsche Gesellschaft für Akustik e.V.en
Appears in Collections:FG Audiokommunikation » Publications

Files in This Item:
wilczek_etal_2020.pdf
Format: Adobe PDF | Size: 795.73 kB
DownloadShow Preview
Thumbnail

Item Export Bar

Items in DepositOnce are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.