Institut für Lebensmitteltechnologie und Lebensmittelchemie

Publications 104 Items

RSS Feed RSS Feed RSS Feed

PreviewIssue DateTitleAuthor(s)Editor(s)
boettcher_sandra.pdf.jpg2017Interfacial properties of saponins from Quillaja saponaria Molina and their functionality in dispersed systemsBöttcher, Sandra-
geoerg_daniel.pdf.jpg2017Entwicklung eines MIR-ATR-Sensors zur Prozesskontrolle in der chemischen Industrie und BiotechnologieGeörg, Daniel-
wietstock_philip.pdf.jpg2017Free radical-mediated formation of aroma-active aldehydes during beer production and storage and anti-staling effects of the hop dosageWietstock, Philip-
hertwig_christian.pdf.jpg2017Inactivation mechanisms and resistance properties of Bacillus spores during cold atmospheric pressure plasma treatmentHertwig, Christian-
kanzler_clemens.pdf.jpg2017Furane, Furanone und Pyranone – ihr Beitrag zur Farbe und den antioxidativen Eigenschaften in der Maillard-Reaktion der MaltoseKanzler, Clemens-
tippel_janine.pdf.jpg2017Einsatzmöglichkeiten eines saponinreichen Extrakts aus Quillaja saponaria Molina zur Formulierung und Stabilisierung von funktionellen LebensmittelinhaltsstoffenTippel, Janine-
sadeghi-mehr_arash.pdf.jpg2017Sicherheit, Technologie und Analytik zusammengefügter RohpökelwarenSadeghi-Mehr, Arash-
bussler_sara.pdf.jpg2017Cold atmospheric pressure plasma treatment of food matricesBußler, Sara-
tamm_frederic.pdf.jpg2016Impact of an enzymatic hydrolysis on the functional properties of globular proteinsTamm, Frederic-
haj_ahmad_hasan.pdf.jpg2016Bewertung von Strukturbildungssystemen zur Rekonstitution von GeflügelfleischHaj Ahmad, Hasan-
kape_adrian.pdf.jpg2016Untersuchungen zur Eignung von Zellulosederivaten zum Coaten von Partikeln mit funktionellen Inhaltsstoffen in der WirbelschichtKape, Adrian-
c2fd20020a.pdf.jpg2012Elucidation of density profile of self-assembled sitosterol plus oryzanol tubules with small-angle neutron scatteringBot, Arjen; Gilbert, Elliot P.; Bouwman, Wim G.; Sawalha, Hassan; den Adel, Ruud; Garamus, Vasil M.; Venema, Paul; van der Linden, Erik; Flöter, Eckhard-
sevenich_robert.pdf.jpg2016High pressure processing at ambient and high temperatures and its influence on food processing contaminants, food borne diseases and bacterial spores in model- and real-food systemsSevenich, Robert-
straehmel_arno.pdf.jpg2016α-Dicarbonylverbindungen in Würze und in BierSträhmel, Arno-
baier_anne.pdf.jpg2016Potential of high isostatic pressure and pulsed electric fields for the processing of potato and pea proteinsBaier, Anne Kathrin-
mueller_christian.pdf.jpg4-Sep-2015Entwicklung eines optimierten Mälzungsverfahrens im Hinblick auf die Malzqualität, Reduzierung der Mälzungsdauer und Einsparungen von ProduktionskostenMüller, Christian-
vanbaar_patricia.pdf.jpg24-Aug-2015Entwicklung und Anwendung von UHPLC-MS Verfahren für organische Spurenstoffe zur Bewertung der Sicherheit der Rohwasserressourcen der Wasserwerke der Stadt BerlinBaar, Patricia van-
gofferje_gabriele.pdf.jpg23-Apr-2015Improved oil processing and protein extraction for better valorization of Jatropha curcas L. nutsGofferjé, Gabriele-
baier_daniel.pdf.jpg11-Dec-2014Impact of HPLT treatments on micellar caseins and whey proteinsBaier, Daniel-
siemer_claudia.pdf.jpg4-Dec-2014Inactivation of bacterial endospores by application of pulsed electric fields (PEF) in combination with thermal energySiemer, Claudia-
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 104