Publications
Collection home page

103 Submissions in this collection.

Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 103
 next »
Issue DateTitleAuthor(s)Editor(s)
2017Entwicklung eines MIR-ATR-Sensors zur Prozesskontrolle in der chemischen Industrie und BiotechnologieGeörg, Daniel-
2017Free radical-mediated formation of aroma-active aldehydes during beer production and storage and anti-staling effects of the hop dosageWietstock, Philip-
2017Inactivation mechanisms and resistance properties of Bacillus spores during cold atmospheric pressure plasma treatmentHertwig, Christian-
2017Furane, Furanone und Pyranone – ihr Beitrag zur Farbe und den antioxidativen Eigenschaften in der Maillard-Reaktion der MaltoseKanzler, Clemens-
2017Einsatzmöglichkeiten eines saponinreichen Extrakts aus Quillaja saponaria Molina zur Formulierung und Stabilisierung von funktionellen LebensmittelinhaltsstoffenTippel, Janine-
2017Sicherheit, Technologie und Analytik zusammengefügter RohpökelwarenSadeghi-Mehr, Arash-
2017Cold atmospheric pressure plasma treatment of food matricesBußler, Sara-
2016Impact of an enzymatic hydrolysis on the functional properties of globular proteinsTamm, Frederic-
2016Bewertung von Strukturbildungssystemen zur Rekonstitution von GeflügelfleischHaj Ahmad, Hasan-
2016Untersuchungen zur Eignung von Zellulosederivaten zum Coaten von Partikeln mit funktionellen Inhaltsstoffen in der WirbelschichtKape, Adrian-
2012Elucidation of density profile of self-assembled sitosterol plus oryzanol tubules with small-angle neutron scatteringBot, Arjen; Gilbert, Elliot P.; Bouwman, Wim G.; Sawalha, Hassan; den Adel, Ruud; Garamus, Vasil M.; Venema, Paul; van der Linden, Erik; Flöter, Eckhard-
2016High pressure processing at ambient and high temperatures and its influence on food processing contaminants, food borne diseases and bacterial spores in model- and real-food systemsSevenich, Robert-
2016α-Dicarbonylverbindungen in Würze und in BierSträhmel, Arno-
2016Potential of high isostatic pressure and pulsed electric fields for the processing of potato and pea proteinsBaier, Anne Kathrin-
4-Sep-2015Entwicklung eines optimierten Mälzungsverfahrens im Hinblick auf die Malzqualität, Reduzierung der Mälzungsdauer und Einsparungen von ProduktionskostenMüller, Christian-
24-Aug-2015Entwicklung und Anwendung von UHPLC-MS Verfahren für organische Spurenstoffe zur Bewertung der Sicherheit der Rohwasserressourcen der Wasserwerke der Stadt BerlinBaar, Patricia van-
23-Apr-2015Improved oil processing and protein extraction for better valorization of Jatropha curcas L. nutsGofferjé, Gabriele-
11-Dec-2014Impact of HPLT treatments on micellar caseins and whey proteinsBaier, Daniel-
4-Dec-2014Inactivation of bacterial endospores by application of pulsed electric fields (PEF) in combination with thermal energySiemer, Claudia-
18-Aug-2014Spray drying of soybean oleosomesMaurer, Sania-
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 103
 next »