Inst. Lebensmitteltechnologie und Lebensmittelchemie

Publications 112 Items

RSS Feed RSS Feed RSS Feed

PreviewIssue DateTitleAuthor(s)Editor(s)
abdel-rahman_etal_2007.pdf.jpg2007The Changes in the Lipid Composition of Mung Bean Seeds as Affected by Processing MethodsAbdel-Rahman, El-Sayed Ali; El-Fishawy, Fawzy A.; El-Geddawy, Mohamed A.; Kurz, Tomas; El-Rify, Mohamed N.-
smejkal_etal_2007.pdf.jpg2007Simplified Kinetics and Colour Formation in Sucrose Solutions Based on A-Dicarbonyl CompoundsSmejkal, Quido; Fiedler, Thorsten; Kurz, Tomas; Kroh, Lothar-
Carlsohn_etal_2008.pdf.jpg2008Exercise Increases the Plasma Antioxidant Capacity of Adolescent AthletesCarlsohn, Anja; Rohn, Sascha; Bittmann, Frank; Raila, Jens; Mayer, Frank; Schweigert, Florian-
schlumbach_karl.pdf.jpg2018The effects of mixing syrups from beet and cane origin on sugar qualitySchlumbach, Karl-
2018Strategies to increase turbidity in beverage emulsionsLinke, Christina-
hoefer_christine.pdf.jpg2018Farbentwicklung von Destillaten mit HolzkontaktHöfer, Christine-
kaufmann_martin.pdf.jpg2018Dynamik der Zuckertautomerie und ihr Einfluss auf die Kinetik der Maillard-ReaktionKaufmann, Martin-
jira_wolfgang.pdf.jpg2017Entwicklung von HPLC-MS/MS-Methoden zum Nachweis von proteinbasierten Bindungssystemen in Fleisch und FleischerzeugnissenJira, Wolfgang-
boettcher_sandra.pdf.jpg2017Interfacial properties of saponins from Quillaja saponaria Molina and their functionality in dispersed systemsBöttcher, Sandra-
geoerg_daniel.pdf.jpg2017Entwicklung eines MIR-ATR-Sensors zur Prozesskontrolle in der chemischen Industrie und BiotechnologieGeörg, Daniel-
wietstock_philip.pdf.jpg2017Free radical-mediated formation of aroma-active aldehydes during beer production and storage and anti-staling effects of the hop dosageWietstock, Philip-
hertwig_christian.pdf.jpg2017Inactivation mechanisms and resistance properties of Bacillus spores during cold atmospheric pressure plasma treatmentHertwig, Christian-
kanzler_clemens.pdf.jpg2017Furane, Furanone und Pyranone – ihr Beitrag zur Farbe und den antioxidativen Eigenschaften in der Maillard-Reaktion der MaltoseKanzler, Clemens-
tippel_janine.pdf.jpg2017Einsatzmöglichkeiten eines saponinreichen Extrakts aus Quillaja saponaria Molina zur Formulierung und Stabilisierung von funktionellen LebensmittelinhaltsstoffenTippel, Janine-
sadeghi-mehr_arash.pdf.jpg2017Sicherheit, Technologie und Analytik zusammengefügter RohpökelwarenSadeghi-Mehr, Arash-
bussler_sara.pdf.jpg2017Cold atmospheric pressure plasma treatment of food matricesBußler, Sara-
tamm_frederic.pdf.jpg2016Impact of an enzymatic hydrolysis on the functional properties of globular proteinsTamm, Frederic-
haj_ahmad_hasan.pdf.jpg2016Bewertung von Strukturbildungssystemen zur Rekonstitution von GeflügelfleischHaj Ahmad, Hasan-
kape_adrian.pdf.jpg2016Untersuchungen zur Eignung von Zellulosederivaten zum Coaten von Partikeln mit funktionellen Inhaltsstoffen in der WirbelschichtKape, Adrian-
c2fd20020a.pdf.jpg2012Elucidation of density profile of self-assembled sitosterol plus oryzanol tubules with small-angle neutron scatteringBot, Arjen; Gilbert, Elliot P.; Bouwman, Wim G.; Sawalha, Hassan; Adel, Ruud den; Garamus, Vasil M.; Venema, Paul; Linden, Erik van der; Flöter, Eckhard-
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 112